Thule tagboks - perfekt til ferien - Alt til manden
Det er så nemt og praktisk at have en tagboks på bilen når i skal på ferie. Find fordelene ved en tagboks her og læs om hvilke typer der findes.
216
post-template-default,single,single-post,postid-216,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Thule tagboks – perfekt til ferien

https://daekbutikken.dk/thule-tagboks

Thule tagboks – perfekt til ferien

Det er ved at være tid til at tage på ferie, og mange vælger at tage bilen med sydpå, på de såkaldte ’kør selv ture’. Det er noget som der i de seneste år har været flere og flere som har gjort, da de har lejet en hytte, lejlighed eller mobilehome, som minder om at tage i sommerhus. Man skal nemlig ikke have en masse ting med som tallerkener, bestik osv. som hvis man tager på camping, hvilket gør at mange tror de skal have mindre med. Men når man ikke har en campingvogn at ligge ens ting i, så er en tagboks bare vidunderlig. Derfor har Thule lavet tagbokse, som egner sig godt til at bruge når man skal på ferie, for der kan man virkelig have en masse med.

Mere plads i bilenthule tagboks

Der er mange som der oplever at der er knap så trængt inde i bilen når man har en Thule tagboks, da den kan indeholde en helt masse. Det kan blandt andet være ungernes badedyr, strandlejetøj eller nogle af de tasker som der er proppet op med tøj, fordi man ikke må gå ned på det. Det kan også være at man har alt hans sportsudstyr med, fordi der ligger nogle fantastiske faciliteter i nærheden. Derfor kan det væres svært at undvære en Thule tagboks, for børn er oftest ikke så glade for at sidde med alle taskerne imellem sig.

Kvalitet

Med Thule tagbokse så går du ikke ned på kvaliteten, blandt andet får du 5 års garanti på alle Thule tagbokse hos daekbutikken.dk. Det betyder at du til enhver tid kan være tryg ved at spænde en tagboks på taget og køre afsted på eventyr med familien og få nogle vidunderlige minder for livet. Thule har også valgt at lave et aerodynamisk design, for at lave den mindst mulige vindmodstand, så du slipper for at bruge en hulens masse benzin på din rejser.

Ferie

En Thule tagboks er jo helt klart god at tage med på ferie, men det er ikke kun sommerferien som den er god til. Mange bruger den også med stor succes når de skal afsted op skiferie, især hvis de har deres egen udstyr. For skiene er lange og irriterende at have med i bilen, og skistøvlerne ligeså for de fylder virkelig meget. Så Thule tagboksen er jo perfekt, for den er lang not til skiene og der kan sagtens være et par støvler yderligere. De fleste at Thules tagbokse kan klare 75 kg lastkapacitet, så man skal ikke være bange for at pakke for meget, for der skal meget til.

Modeller og serierthule tagboks

Alt efter hvad man ønsker at ens Thule tagboks skal bruges til, så findes der forskellige modeller og serie som er i forskellige prisklasser, der er blandt andet serier som:

  • Touring Serien
  • Motion XT Serien
  • Dynamic Serien
  • Pacific Serien
  • Easy Base System

Nogle modeller kan åbnes fra begge sider, hvor andre kun kan åbnes fra den ene side. De fleste Thule tagbokse kommer med centrallås så man kan få en maksimal sikkerhed til ens ting. Alt efter hvordan bilens bagagerum åbner, så kan man få modeller som sidder langt fremme på bilen, så man nemt kan komme ind i bagagerummet.