Forside Blog Padel er det nye sort - Bliv klogere på padel bat

Padel er det nye sort – Bliv klogere på padel bat

Sporten padel er ved at tage fart herhjemme i Danmark. Flere og flere byer får deres egne padel center, og danskerne er begyndt at tage sporten til sig og gå op i det med ild og sjæl.

Men når vi begynder på noget, gør vi det ikke halvt. Vi går all in – og derfor vil vi selvfølgelig også have det bedste udstyr, når vi skal spille.

Sådan finder du det bedste bat

Men hvor finder du så det bedste padel bat? Du kan lave din egen padel bat test, hvor du stiller dine egne kriterier op og så er det dem, du går efter. På den måde får du det bedste padel bat, som passer lige netop dig.

Ved at gøre det på denne måde får du et bat, der er tilpasset lige netop dine behov.

Kriterier når du skal købe et padel bat

Vælg hovedtype til dit padel bat. Her er der 3 forskellige former; rundt, dråbe- eller diamantformet. Hver form er tilpasset til et niveau, og fungerer derfor hver især bedst til hvad end du er begynder, erfaren eller øvet.

Vægtfordelingen på dit bat kommer også til at spille en rolle. Alt efter formen og battet, vil vægten være fordelt anderledes. Prøv lidt forskelligt og find ud af hvad der fungerer bedst for dig. Vægtfordelingen er oftest fordelt på top, bund eller center.

Kvaliteten må du ikke gå ned på. Inden for padel verdenen så er kvalitet afgørende og du bør derfor ikke gå på kompromis her for at spare lidt penge. Vil du spille dit bedste, så vælg god kvalitet. Carbon materiale er oftest et tegn på, at det er en god gave.

En anden måde du kan sikre, at du får det bedste padel bat, er ved at vælge et brand, der er kendt indenfor sporten – f.eks. NOX eller Nike. På den måde er du garanteret kvalitet og et af de bedste – så nu mangler du blot at tilpasse det dine styrker og dit niveau.

Mest populære

Intet køretøj uden dækskifte!

Når det kommer til køretøjer, er det klart, at det indebærer noget vedligeholdelse. Det gælder både interne ting i selve bilen, men ligeså vel...

Hvordan bruges et fotometer?

Når vi skal bestemme de forskellige kemiske forbindelser, så foregår det sjældent - faktisk aldrig på øjemål. Men tænk hvis man bare kunne se...

Stiftelse af holdingselskab

Hvad er et holdingselskab? Et holdingselskab har ét formål og det er at eje et andet selskab. Du har nok hørt det før under omtale...

Selvbruner – vejen til en sommerglød året rundt

Selvbruner er et must-have i et land som Danmark. Det er ikke mange måneder om året, hvor solen titter frem og giver os en...