Mts sensors er vigtigere end du tror! - Alt til manden
471
post-template-default,single,single-post,postid-471,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Mts sensors er vigtigere end du tror!

Mts Sensors

Mts sensors er vigtigere end du tror!

Når vi hver dag går rundt og hygger os, så tænker vi ikke over hvor heldige og privilegerede at vi er. Vi er så heldige, at vi lever i et land, hvor vi kan være sikre på, at vores vand er rent, og vores mad ikke har en masse skidt, bakterier og andet. Alt i alt, så lever vi jo godt, men det er ikke særlig ofte, at vi sætter pris på dette. At vi kan få rent vand og god mad, som ikke skader vores krop skyldes bl.a. Mts sensors og andre former for procesinstrumentering. Dette er nok ikke noget, som du har hørt om før, og hvis du i så fald har, så er der meget mere at lære endnu.

Hvad er Mts sensors?

Mts sensors er et område inden for procesinstrumentering, hvor man med stor præcision kan måle væske. Dette er meget relevant, når man arbejder i industrien, da der skal de helt rette blandingsforhold til, og så må man ikke gå ned på høj nøjagtighed. Denne nøjagtighed kan være helt op til 0,01% linearitet og reproducerbarhed på 0,001 %

Indenfor Mts sensors findes bl.a. følgende områder:

  • Frit programmerbart måleområde
  • Multipositions måling
  • Flere former for interface

Disse ting bruges bl.a. indenfor følgende områder:

  • Hydrauliske cylindere
  • Maskinbevægelser
  • Robotbevægelser
  • Præcis niveaumåling

Dette er nok sort snak for dig, og derfor vil jeg prøver at føre det over i noget virkeligt, hvor du kan forstå det bedre.

Hvor bruger man Mts sensors?

Når man nu har hørt om, hvilke situationer man bruger Mts sensors, så er man ikke nødvendigvis blevet meget klogere på det. Det skyldes at der er mange fagbegreber og en masse tal, som virkelig kan forvire en. Derfor tager jeg det nu ned på et lavere plan, hvor du helt klart kan følge med.

Indenfor industrien er der virksomheder, som arbejder med syrer og baser, som de skal bruge i deres produktion. For at der bliver lavet de rigtig blandingsforhold, så er Mts sensor enormt vigtige. De sørger nemlig for, at der hverken er for lidt, eller er for meget. Dette er vigtig, da det ikke blot kan ødelægge produktet, men også laver skader på bygninger og mennesker. For at undgå dette bruger man lige netop Mts sensors, men det er faktisk ikke noget. Man bruger nemlig også andre former for procesinstrumentering, da det er vigtigt, at holde tingene i et lukket kredsløb.

Man bruger det ikke kun i denne form for industri, for der er mange andre steder, hvor blandingsforhold og lukke systemer er vigtige. Det er især fødevarer industrien, hvor et lukket system betyder alt for virksomheden, da mennesker skal indtage maden. Udover at det skal være mad uden bakterier og skidt, så skal det også laves i de rette blandingsforhold, da det ellers vil give produkter som smager dårligt. Udover at de smager dårligt, så vil de også give ringere produkter, hvilket bl.a. kan være produkter, som ikke har en særlig lang holdbarhed. Mts sensors er altså en meget vigtigt del af din hverdag, selvom du ikke lige tænker over det.