Mandesager - Alt til manden
Er du manden som ejer alt, og ikke ved hvad du skal ønske dig næste gang? Her på siden har vi lavet en guide over potentielle nye mandesager!
156
page-template-default,page,page-id-156,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Mandesager

Det er jo et vidt begreb, og her i denne kategori finder du et utal af sider der laver lige præcis det du står og mangler, eller måske det du ikke lige vidste at du stod og manglede. Derfor har vi samlet en stor oversigt over links, som skal hjælpe dig med at finde lige præcis det du mangler. Ved at kalde kategorien for mandesager, åbner det jo mange muligheder for os, men også for dig. Vi har stor bevægelighed, og har mulighed for at lægge mange forskellige links ind, for der er ikke en direkte betegnelse for mandesager. Vores betegnelse for mande sager ville nok være: Ting til manden der har alt, og ikke ved hvad han mangler. Kategorien er jo så mangfoldig, for der er jo både ting til den lidt nørdede IT type, men også til manden der er vild med motorsave, og andet stort værktøj. Det kan jo også være små gadgets som mini højtalere, isterningbakker i forskellige forme, og mange andre ting. Denne kategori er oplagt at kigge igennem for koner og kærester, hvis de ønsker at finde en sjov, sød eller lidt nørdet gave til manden der har alt. Så tag et kig her rundt i kategorien, og se om du kan finde enten lidt sjov selvforkælelse, eller en god gave til din søde mand eller kæreste. Vi hele teamet bag FriisMC.dk håber at du får en god oplevelse her på siden, vi arbejde på højtryk for at du får den bedste oplevelse.

Har du fået nyt job eller en forfremmelse der kræver et professionelt outfit? Så kan du anskaffe dig en stilren og professionel garderobe hos Sunwill. De har alt i business bukser, blazere og veste, så du kan faktisk sammensætte et outfit efter dit ønske på hjemmesiden.

Et af de fedeste mandesager som både sparer tid, og klarer et af de vigtigste opgaver i hjemmet – er en støvsuger robot. Støvsugning er et af de absolutte hadeopgaver i hjemmet, og med en robot støvsuger bliver det ikke nemmere. Hos Kuppet.dk finder du gode tilbud på alt til hjemmet – blandt andet støvsugere.

Vil du altid gerne være den første? Både den første over målstregen, men også den første til at få de nyeste ting? Så skal du holde et vågent øje med coolsneakers.dk, hvor de fedeste sneaker release kommer og du kan altid finde en komplet kalender over årets sneaker releases!

sneaker release

Skal dig og gutterne ud og spise rigtig god mad, inden en tur videre i byen. Så ligger der en god kro i sønderjylland, som er værd at overveje. Hos Gesten kro kan i få rigtig kromad/mandemad som sikrer i får lagt en god bund til byturen.

Kom til messe under lillebæltsbroen. Messen Maskiner under broen står for en industrimesse, hvor du kan komme og se og prøve maskiner indenfor mange forskellige brancher. Skab kontakter og forhandl gode tilbud. Det er gratis at komme med!

Maskin messe

Hos Tennisshoppen.dk finder du en af Danmarks største udvalg indenfor tennis udstyr. Seasonen starter snart, så der bliver kørt udsalg på de fleste af deres produkter som nike tennissko og tennisketcher.

Skinnebelysning – Der findes ikke noget mere lækkert end et flot oplyst lokale, det giver en godt følelse og indbringene møde op et sted hvor belysningen er i top.

Adidas Ultra Boost 4.0 – Find links til forhandlere af de nyeste releases af Adidas Ultra Boost 4.0 hos Coolsneakers.dk. En moderne klassisk løbe sneaker som er i høj kvalitet og smarte designs.

Læsejl – Få speciel designet et læsejl til terrassen i høj kvalitet og lækkert design. Allcovers.dk vil i samarbejde med dig designe det bedst mulige læsejl og montere det med beslag og støbning af stolper!

Portrætfotograf i Århus – Skal du have lavet nogle fede billeder til de sociale medier eller til LinkedIn så kontakt Århus fotografi allerede i dag og book en tid. Super smarte og kreative portrætsfoto!

Solamagic – Her finder du en lækker terassevarmer til de lidt koldere måneder så du stadigvæk kan nye en kold øl og et glas vin udenfor i vejret.

Frisør Nykøbing F

Frisør Nykøbing F – Leder du efter en rigtig herrefrisør, hvor du kan nyde et glas rom eller cognac imens du bliver klippet. Så er denne salon et besøg værd.

Tømrer Fredericia – Få det nu fixet med en tømrer i stedet for at lege hobby “helt” selv. Det er billigt og du får det lavet professionelt.

Tømrer
Underholdning til julefrokost

Underholdning til julefrokost – En rigtig frokost kræver en god underholding, her får du både sjov og en spændende forstilling til snapsen.

Firma gave – Firma øl til dig og alle dine kollegaer, eliska sælger tjekkisk øl som er kendt for deres gode og fyldige smag.

Firma gave til arbejdet
Pakketape med logo

Pakketape med logo – Ejer du dit eget værksted? så kan du på denne måde give lidt mere til kunden og brande dig selv og få lidt igen for det.

Mødelokaler Horsens – Er du en business mand men også er madglad, så er dette dit foretrukne valg da du både kan holde møde med dine kunder og få noget lækkert at spise.

Mødelokaler Horsens
Indendørs planter

Indedørs planter – Vil du være fri for at konen fortæller dig du skal gå udenfor og vande blomsterne? så lej indendørs planter istedet for, så er du fri for at rejse dig mere end nødvendig.

Rengøringsfirma Aabenraa – Er du træt af de sure pligter der hjemme, og føler du mangler noget fritid til at kunne

Rengøringsfirma Aabenraa
Virksomheder til salg

Virksomheder til salg – Kunne du tænke dig at eje en virksomhed, og blive leder af et større produkt? så kontakt denne virksomheds mægler.

Rexnord – En industrivirksomhed med fokus på plast industrien. Dette er til manden der vil optimere sin virksomhed da disse komponenter alpha omega

rexnord
Panasonic

Panasonic – Gejl din man-cave op med tv og lyd udstyr fra Panasonic, denne webshop har alt du behøver,

Bering ure – Et rigtigt mande ur, hos denne forhandler kan du få dem til billige priser, hvis du derimod vil lidt højere op i kvalitet har de også jaguar ure til 5000,- stykket.

Bering ure
Cnc fræsning

Cnc fræsning – Hvad er mere mandligt end at fræse og arbejde med metalbearbejdning, denne industri virksomhed er en af de førende i Danmark, og laver allerede arbejde over hele verdenen.

Skæg produkter – Er du en rigtig mand med et stort fuldskæg som du er stolt af, så kommer der her et pro tip. Sørg nemlig for at holde skægget ved lige og top trimmet, ved hjælp af skægolie.

Tools

Køb dit kvalitets værktøj hos BRS tools. Her finder du professionelt værktøj til billige priser. Klik ind og se deres store udvalg af Unican kemiske forbrugsartikler til industrien.

At bruge flere hundrede kroner på en frisør tid, er for det meste kun noget for kvinderne. Os mænd ønsker som regel bare et godt look til en ok pris, derfor kommer der her et tip til en god frisør i Esbjerg. Hårbixen udfører top arbejde og til overkommelige priser.

Hugo Boss Ure – Til manden der har alt! Et sofistikeret og lækkert design i høj kvalitet. Et fornemt ur til den stilbevidste person. Se det store udvalg af ure fra Hugo Boss på webshoppen.

Musik booking – Skal du i arrangere en kæmpe herrefrokost eller fest, så kan i med NKmusic’s hjælp skabe de bedste rammer. De er nemlig blandt de bedste bureauer i Danmark når det kommer til musikbooking, og de har et imponerende udvalg af artister i deres stald.

Rygegrej – Skal alle gutterne samles til herreaften, så kan en god ryger være med til at fuldende en god stemning. Hvis det er noget dig og gutterne overvejer, så kig forbi FW headshop. Der kan du nemlig finde et kæmpe udvalg af rygegrej i høj kvalitet, og folkene bag står klar til at rådgive jer om brugen af produkterne – så i ikke kommer til at lave nogen dumme fejl.