Forside Blog Hundeklapvogn

Hundeklapvogn

En hundeklapvogn? Ja en klapvogn til hunde og ikke til børn. Det er faktisk noget, der er blevet ret populært! Man tænker først, at det måske lyder lidt skørt. Men det er det faktisk ikke!

En hundeklapvogn kan nemlig bruges til mange ting. Har du en hvalp, en ældre hund eller en hund, der bare ikke kan gå så langt, som du ønsker, så har du her den perfekte løsning!

Hvalp

Vil du ud og gå 10 km, men har lige fået en hvalp? Så kan den nok hverken gå 10 km eller være hjemme alene i den tid, du er afsted. Her er en hundeklapvogn ideel, da den kan gå lidt af turen og så snart den er træt, så er det bare op i klapvognen og slappe af. Med en hundeklapvogn kan den også skiftevis gå og slappe af. 

Ældre hund
Har du en ældre hund, der har været din følgesvend i mange år, så vil man da have den med overalt – også på gåture, hvor man nyder naturen. Med en hundeklapvogn kan du have din bedste ven med hele turen, hvad end det er ved siden af dig eller i klapvognen.

Klapvogn til hunde

Varme dage

En hundeklapvogn er også ideel til varme dage, da den giver skygge. Du kan sågar få nogle, hvor der er en UV skyggeklappe, så din hund er helt beskyttet. I får derfor muligheden for at gå dejlig lange tur sammen om sommeren, mens din hund er i skyggen og tilpas. 

Mulighedere med en hundeklapvogn er altså mange lige pludselig. Selvom du hverken har en hvalp eller ældre hund, så er det heller ikke alle racer, der er egnet til lange gåture. Her er den også perfekt. Vigtigt er dog at huske på, at du stadig sørger for, at din hund får sin daglige motion. Dette må der ikke blive lavet om!

Mest populære

Hvor finder man gratis parterapiøvelser?

Parterapiøvelser kan hjælpe rigtigt mange par med at forbedre forholdet. Parterapi kræver dog regelmæssige sessioner med en terapeut. Og hvad gør man så i...

Hvilken emhætte bør du vælge?

Der findes et hav af forskellige typer emhætter, og så er det forståeligt, at det kan blive en jungle at finde rundt i. For...

Trykimprægneret træ – sådan undgår du svamp!

Er der noget, som kan slå alting over kurs og ødelægge glæden ved sit hjem, så er det ting som svamp og insektangreb. Specielt...

Sådan kan du bidrage til et bedre Danmark

Der er ingen hemmelighed, at der kommer mere og mere fokus på bæredygtighed og at være grøn. Men bæredygtig og grøn menes der, at...