Forside Blog Hundeklapvogn

Hundeklapvogn

En hundeklapvogn? Ja en klapvogn til hunde og ikke til børn. Det er faktisk noget, der er blevet ret populært! Man tænker først, at det måske lyder lidt skørt. Men det er det faktisk ikke!

En hundeklapvogn kan nemlig bruges til mange ting. Har du en hvalp, en ældre hund eller en hund, der bare ikke kan gå så langt, som du ønsker, så har du her den perfekte løsning!

Hvalp

Vil du ud og gå 10 km, men har lige fået en hvalp? Så kan den nok hverken gå 10 km eller være hjemme alene i den tid, du er afsted. Her er en hundeklapvogn ideel, da den kan gå lidt af turen og så snart den er træt, så er det bare op i klapvognen og slappe af. Med en hundeklapvogn kan den også skiftevis gå og slappe af. 

Ældre hund
Har du en ældre hund, der har været din følgesvend i mange år, så vil man da have den med overalt – også på gåture, hvor man nyder naturen. Med en hundeklapvogn kan du have din bedste ven med hele turen, hvad end det er ved siden af dig eller i klapvognen.

Klapvogn til hunde

Varme dage

En hundeklapvogn er også ideel til varme dage, da den giver skygge. Du kan sågar få nogle, hvor der er en UV skyggeklappe, så din hund er helt beskyttet. I får derfor muligheden for at gå dejlig lange tur sammen om sommeren, mens din hund er i skyggen og tilpas. 

Mulighedere med en hundeklapvogn er altså mange lige pludselig. Selvom du hverken har en hvalp eller ældre hund, så er det heller ikke alle racer, der er egnet til lange gåture. Her er den også perfekt. Vigtigt er dog at huske på, at du stadig sørger for, at din hund får sin daglige motion. Dette må der ikke blive lavet om!

Mest populære

Intet køretøj uden dækskifte!

Når det kommer til køretøjer, er det klart, at det indebærer noget vedligeholdelse. Det gælder både interne ting i selve bilen, men ligeså vel...

Hvordan bruges et fotometer?

Når vi skal bestemme de forskellige kemiske forbindelser, så foregår det sjældent - faktisk aldrig på øjemål. Men tænk hvis man bare kunne se...

Stiftelse af holdingselskab

Hvad er et holdingselskab? Et holdingselskab har ét formål og det er at eje et andet selskab. Du har nok hørt det før under omtale...

Selvbruner – vejen til en sommerglød året rundt

Selvbruner er et must-have i et land som Danmark. Det er ikke mange måneder om året, hvor solen titter frem og giver os en...