Find alt det hundeudstyr du har brug for på Cotonshoppen.dk - Alt til manden
376
post-template-default,single,single-post,postid-376,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Find alt det hundeudstyr du har brug for på Cotonshoppen.dk

Find alt det hundeudstyr du har brug for på Cotonshoppen.dk

Vi er alle bekendt med menneskets bedste ven, hunden. Dem vi elsker værner vi om, forkæler og giver kærlighed. Man kan komme ufatteligt langt med det sidstnævnte, når det kommer til hunde. Dog er der visse andre redskaber, som hundeejere burde overveje at hverve sig til sit kæledyr. Ligesom vi mennesker elsker frynsegoder af og til, sætter din hund også ufatteligt meget pris på noget legetøj eller andet lækkert, der gør livet lidt bedre!

Redskaber til den legesyge

En hundehvalp er ikke det samme uden sit legetøj, og som årene går vil hunden få et helt særligt bånd med dette særlige stykke legetøj – selv hvis det drejer sig om noget der ligner en kvist fra skoven. De fleste hundeejere kan formentlig genkende dette. Der findes mange forskellige redskaber til både hvalpe og voksne hunde, der rent faktisk ikke blot underholder hunden, men ligeledes har nogle af redskaberne en indbygget evne, som eksempelvis styrker tænderne. En af dem, der udbyder særligt meget af denne slags er Cotonshoppen.dk, hvor du kan finde alt fra legereb og bolde til hvalpelegetøj eller organiske redskaber.

 

Hygiejnisk pleje til mudderhunden

Mange dele af kroppen har racen selv lært at rengøre, men der er endnu visse dele, hvor det bare ikke er fysisk muligt for en hund selv at rengøre. Uden menneskets fleksible arme og hænder, ville det eksempelvis have været svært at rense øre. Det er blot en af de få udfordringer, hunden går med hver eneste dag. Her er der visse produkter, som både er rettet mod øre- hår og mundpleje, og ligeledes er der et utal af forskellige redskaber, man kan frisere hundens pels rigtig flot med. Sørg for at din hund altid er i hygiejnisk god stand – især de steder, man umiddelbart bemærker hver dag, så som under poterne eller inde i munden!

 

Godbidder og foder til den sultne

Uden godbidder er det nærmest fuldstændig umuligt at lære de fleste hunde noget som helst. Gennem disse små ’treats’ er det muligt, at give udtryk til hunden for at det, han eller hun netop har udført, var flot. Her findes mange forskellige bud på godbidder, hvor mange udbydere især har eksperimenteret i forskellige ben, der formår at styrke hundens gnavefunktion og ligeledes tænderne. Det er selvfølgelig også vigtigt at finde noget propert foder til hunden, så han/hun ikke går sulten i seng. Bid mærke i, at der er mange sunde foderblandinger, og at de fleste hunde er mere eller mindre altædende. Det er altså ikke nødvendigt for dem at få bøf med brun sovs…

 

Giv din hund en bedre hverdag

Der er så ufatteligt mange ting en hundeejer kan gøre for, at en hund hver eneste dag er glad – og det kræver altså ikke det store. Forestil dig, at det eneste, der skulle til for at imponere en person var, at give vedkommende lidt kærlighed og noget at spise en gang imellem. Husk at hunden ikke er det sværeste væsen at imponere – det mindste man kan gøre er, at følge de ovenstående trin, og måske endda lidt mere til. Herefter kan du glæde dig over en glad hund hver dag!