matchrace middelfart skaber fællesskaber | matchrace middelfart
567
post-template-default,single,single-post,postid-567,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
matchrace middelfart skaber fælleskaber

En arbejdsplads er afhængig af et godt fællesskab og god kommunikation mellem medarbejdere

Det er rigtig vigtigt at man har det godt på sin arbejdsplads. Det vil sige at man altså føler at der er en god kommunikation og at der er et godt samarbejde imellem kollegaerne. Der er rigtige mange måder at nå til et stadie hvor det gode samarbejde er nået. Rigtig mange virksomheder vælger at tage teambuildings kurser som matchrace middelfart. Læs mere om dette nedenunder.

Et godt arbejdsmiljø

Det bliver mange gange underspillet hvor vigtigt det er at medarbejderne har det godt med deres kollegaer og har det godt med deres arbejdsplads. Det er vigtigt at de føler sig trygge. Det betyder nemlig noget i forhold til arbejdsindsatsen. Det kan godt være at man ikke tænker at præstation hænger sammen med hygge og fællesskab, men det gør det faktisk i rigtig mange tilfælde. Hvis man befinder sig i et arbejdsmiljø, som man ikke er tilpas i og som man ikke føler sig tryg i, så går alt ting meget langsommere. Der vil ikke være nogen energi til at gøre et godt stykke arbejde. derimod hvis man kommer på arbejde et sted hvor man er gode venner med sine kollegaer og hvor man føler sig tryg og godt tilpas, så kommer man med en helt anden energi og det er sikkert at man hurtigt kan se på sine ansatte at de er langt mere engageret i deres arbejde og i deres opgaver.

 

Det vigtigste for en arbejdsplads er:

  • At der er et godt fællesskab
  • Medarbejderne er trygge
  • God kommunikation

 

Teambuilding

Rigtig mange virksomheder og firmaer vil rigtig gerne have at deres ansatte har det godt sammen, og ligger meget fokus på at der er samarbejde imellem kollegaerne. Der er derfor også mange der melder sig til teambuilding kurser som matchrace middelfart.

 

Specifikt med matchrace middelfart, så er det sejlads der binder medarbejderne sammen. Det foregår typisk sådan at man gør sig klar og hopper i bådende, med en gruppe fra sin arbejdsplads, og så skal man efter træning og kursus i sejlads ud på vandet. Her bliver man testet, og man kommer til at teste sine medarbejdere. Det er nemlig nødvendigt at de arbejder sammen, når de er ude på vandet. Dette skyldes at der godt kan opstå forvirring og utryghed ved vandet og bøjlerne. Det er dog her at kollegaerne rigtig for mulighed for at bonde.