Alt til manden | Mandesager
156
page-template-default,page,page-id-156,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Mandesager

-Mandesager, det er jo et vidt begreb, og her i denne kategori finder du et utal af sider der laver lige præcis det du står og mangler, eller måske det du ikke lige vidste at du stod og manglede. Derfor har vi samlet en stor oversigt over links, som skal hjælpe dig med at finde lige præcis det du mangler. Ved at kalde kategorien for mandesager, åbner det jo mange muligheder for os, men også for dig. Vi har stor bevægelighed, og har mulighed for at lægge mange forskellige links ind, for der er ikke en direkte betegnelse for mandesager. Vores betegnelse for mande sager ville nok være: Ting til manden der har alt, og ikke ved hvad han mangler. Kategorien er jo så mangfoldig, for der er jo både ting til den lidt nørdede IT type, men også til manden der er vild med motorsave, og andet stort værktøj. Det kan jo også være små gadgets som mini højtalere, isterningbakker i forskellige forme, og mange andre ting. Denne kategori er oplagt at kigge igennem for koner og kærester, hvis de ønsker at finde en sjov, sød eller lidt nørdet gave til manden der har alt. Så tag et kig her rundt i kategorien, og se om du kan finde enten lidt sjov selvforkælelse, eller en god gave til din søde mand eller kæreste. Vi hele teamet bag FriisMC.dk håber at du får en god oplevelse her på siden, vi arbejde på højtryk for at du får den bedste oplevelse.

 • Frisør Nykøbing F – Leder du efter en rigtig herrefrisør, hvor du kan nyde et glas rom eller cognac imens du bliver klippet. Så er denne salon et besøg værd.
 • Tømrer Fredericia – Få det nu fixet med en tømrer i stedet for at lege hobby “helt” selv. Det er billigt og du får det lavet professionelt.
 • Underholdning til julefrokost – En rigtig frokost kræver en god underholding, her får du både sjov og en spændende forstilling til snapsen.
 • Firmagaver – Firma øl til dig og alle dine kollegaer, eliska sælger tjekkisk øl som er kendt for deres gode og fyldige smag.
 • Pakketape med logo – Ejer du dit eget værksted? så kan du på denne måde give lidt mere til kunden og brande dig selv og få lidt igen for det.
 • Mødelokaler Horsens –  Er du en business mand men også er madglad, så er dette dit foretrukne valg da du både kan holde møde med dine kunder og få noget lækkert at spise.
 • Indendørs planter – Vil du være fri for at konen fortæller dig du skal gå udenfor og vande blomsterne? så lej indendørs planter istedetfor, så er du fri for at rejse dig mere end nødvendig.
 • Rengøringsfirma Aabenraa – Er du træt af de sure pligter der hjemme, og føler du mangler noget fritid til at kunne se mere bold i tvet. Så får nogen til at rengøre hjemmet, det er både billigt også er du fri for at skal lette dig fra sofaen.
 • Virksomheder til salg – Kunne du tænke dig at eje en virksomhed, og blive leder af et større produkt? så kontakt denne virksomheds mægler.
 • Rexnord – En industrivirksomhed med fokus på plast industrien. Dette er til manden der vil optimere sin virksomhed da disse komponenter alpha omega.
 • Panasonic – Gejl din man-cave op med tv og lyd udstyr fra Panasonic, denne webshop har alt du behøver,
 • Bering ure – Et rigtigt mande ur, hos denne forhandler kan du få dem til billige priser, hvis du derimod vil lidt højere op i kvalitet har de også jaguar ure til 5000,- stykket.
 • Cnc fræsning – Hvad er mere mandligt end at fræse og arbejde med metalbearbejdning, denne industri virksomhed er en af de førende i Danmark, og laver allerede arbejde over hele verdenen.